Ветеринарний семінар від АСУ в Києві

Уже завтра, 9 квітня відбудеться другий із серії ветеринарних семінарів Асоціації свинарів України, організованих спільно із аграрною школою компанії «Дикун». Захід пройде в Києві, у готелі «Софіївський Посад».

У ході семінару кращі вітчизняні спікери розкажуть про:

• сезонні хвороби свиней;
  • некрози свиней: причини, наслідки, міри застереження;
  • запліднювання свиней в промислових умовах.

Крім того, мова буде йти і про епідемічну діарею свиней — хворобу, яка сколихнула світову свинарську спільноту. А чутки про наявність ЕДС в Україні не на жарт стурбували вітчизняних свинарів.

Третій, фінальний, семінар відбудеться у Тернополі 15-го квітня.

Для господарств-членів АСУ участь безкоштовна.

Додаткова інформація за:

тел.: (067) 470 25 35

e-mail: im@dykun.com.ua

Асоціація свинарів України — неприбуткова, добровільна організація. Дата створення —14 липня 2011-го. Наразі АСУ об’єднує 32 господарства, маточне поголів’я яких становить 35% від загальнодержавних обсягів. Основною ціллю Асоціації є захист прав та інтересів підприємств у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій.

Нагадаємо, що у квітні 2013-го АСУ виграла грант від проекту міжнародної технічної допомоги «Агроінвест в Україні», який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), одним із завдань якого є «Створення постійно діючих робочих груп при МінАПП із перегляду існуючих нормативно-правових актів, що контролюють галузь свинарства в Україні». Термін дії гранту: 20 місяців (від 23.07.2013 до 23.03.2015).