Перша річниця компанії NOVACORE®

Цієї весни, 21 травня, завод з виробництва преміксів NOVACORE® відзначив свою першу річницю з дня відкриття. На честь цієї події, колективом був посаджений Червоний дуб на території підприємства. Дане вікове дерево було обрано не просто так.

Дуб був священним деревом багатьох народів, у тому числі стародавніх слов’ян і кельтів, йому поклонялися як божеству. Він і сьогодні залишається символом могутності і довголіття, а не тільки, так би мовити, «непробіваємості»... Між іншим, побачити в сні дуб, всипаний жолудями, — до благополуччя і кар’єрного росту...

Вся ця символіка як можна краще відповідає самому новому заводу — виробнику преміксів в Україні, а шикарна червона крона, тільки допоможе прикрасити його територію.

За рік існування, завод NOVACORE® зумів зайняти своє місце на ринку, а також створити репутацію стабільного, клієнтоорієнтированого підприємства. Кращим показником правильності зробленого є довіра і позитивні відгуки клієнтів, а також збільшення обсягу виробництва преміксів, які перевищили показники прогнозовані бізнес-планом розвитку NOVACORE®. Збільшилася кількість постійних замовлень, яка дозволила ритмічно завантажити завод. Серед клієнтів з’явилися великі і відомі в Україні господарства, які перейшли на використання преміксів від заводу NOVACORE®.

Продукція під торговою маркою PROVITAN®, що включає в себе премікси для бройлерів, курей-несучок, свиней, ВРХ і навіть риб, вийшла і зміцнила свої позиції на ринку.

Великим попитом користується виробництво преміксів за індивідуальними рецептурами. Залежно від ситуації, клієнти можуть оперативно змінювати або коректувати компоненти в рецептах і купувати якісні премікси, за властивостями і концентрації адаптовані до їх конкретної ситуації.

Величезна робота пророблена в підтримці на високому європейському рівні якість продукції, що випускається. Всі процеси заводу повністю відповідають вимогам кращих практик виробництва кормових добавок, а його готова продукція відповідним вимогам якості та безпеки. На заводі NOVACORE® впроваджена і успішно функціонує Інтегрована Система Менеджменту, яка сертифікована за міжнародними стандартами GMP+, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Власна сучасна виробничо-випробувальна лабораторія, яка вийшла на планований виробничий рівень, зараз знаходиться в процесі атестації для дублюючого контролю якості вступників інгредієнтів і багатоступінчастого контролю всіх фаз виробництва і готової продукції. Лабораторія досліджує вітаміни і мікроелементи не тільки вхідної сировини та готової продукції заводу, але і надає послуги клієнтам NOVACORE®.

За цей час почала складатися дилерська мережа підприємства. Продукцію заводу NOVACORE® пропонують п’ять офіційних представників, кожен їх яких має розгалужену мережу складів і власну сформовану торгову команду, а також професійних консультантів в області годівлі продуктивних тварин та птиці.

Окремо хочеться сказати про стабільність поставок якісних інгредієнтів на завод. Постійні постачальники основних компонентів, що використовуються у виробництві преміксів — ознака стабільності, довіри і порядності, той фактор, без якого неможливе процвітання будь-якого виробництва.

Всі співробітники заводу NOVACORE® прагнуть розвиватися далі і ставати кращими у своїй справі.

Хочемо побажати нашому заводу не зупинятися на досягнутому, а продовжувати завойовувати нові ринки, а ми в свою чергу, постараємося стати постійним джерелом ЕНЕРГІЇ для РОСТУ!

ТОВ «Інбел»
Комерційний директор