Лабораторія з Управління Мікотоксинами Оллтек здобула світову акредитацію.

Програма Управління Мікотоксинами Оллтек здобула на цьому тижні ще одну перемогу для своєї розширеної програми експертизи мікотоксинів. Лабораторія аналітичної служби Оллтек, Inc пройшла акредитацію ISO/IEC17025:2005. Це міжнародний стандарт, який визначає компетентність випробувальних лабораторій. Ця об’єктивна оцінка третьої сторони характеризує управлінські та технічні вимоги лабораторії і забезпечує точність і неупередженість результатів аналізу.

ISO / IEC 17025: 2005 є основою для акредитації лабораторії у більш ніж 35 країнах. «Цей світовий еталон означає, що клієнти мають ще більшу впевненість у точності, акуратності та однотипності результатів тестування в Оллтек», — сказав Стів Моблі, менеджер лабораторії аналітичної служби.

Лабораторія аналітичної служби відкрилась у вересні 2012 року і являється підрозділом Оллтек, світового лідера у галузі покращення здоров’я та продуктивності людей, тварин і рослин шляхом природного харчування та наукових інновацій. Протягом останніх двох років, понад 5000 кормів і кормових зразків із більше ніж 50 країн пройшли аналіз у лабораторії і, відповідно до Програми Управління Мікотоксинами Оллтек, забезпечили потужну базу даних, для визначення різних мікотоксинів у всьому світі. Крім того, технологія оцінки ризиків — «світлофор» компанії Оллтек, передбачає розуміння накопичення та синергетичний ефект мікотоксинів на тварин різних видів та віку, при їх виявлені у складних та низьких рівнях концентрації.

Запатентований аналітичний метод LC/MS/MS 37+™, розроблений в Оллтек, входить у рамки акредитації. Цей аналітичний метод є вершиною мистецтва у виявленні та квантуванні більше 37 мікотоксинів.

Це не перше досягнення Програми Управління Мікотоксинами 37+ компанії Оллтек. Недавно вона отримала три відомі нагороди. Аналітична служба 37+ отримала нагороду у Франції від INNOV’SPACE наприкінці 2013 року: одну зірку за інновації у сільському господарстві. На виставці World Dairy Expo 2014 програма аналізу мікотоксинів 37+ від Оллтек здобула премію в інноваціях «Менеджмент молочного стада року». Також провідний китайський журнал здоров’я тварин представив програму 37+ для отримання премії Double Effect Star Solution.

Довідка:

Компанія Оллтек заснована доктором Пірсом Лайонсом у 1980 році. Її мета — покращити здоров’я та продуктивність людей, тварин і рослин, надаючи природні рішення у годівлі шляхом наукових інновацій. У компанії працює понад 3000 співробітників у 128 країнах світу. Регіональна мережа Оллтек охоплює Європу, Північну Америку, Латинську Америку, Середній Схід, Африку та Азію. Додаткова інформація на сайті www.alltech.com

Крім того, Оллтек — титульний спонсор Alltech FEI World Equestrian Games™ 2014 (Всесвітніх Кінних Ігор) у Нормандії. Більше інформації на сайтіwww.alltechfeiweg2014-normandy.com

Контактна особа:
Кирило Верещак