Завітайте на стенд Асоціації свинарів України на виставці Agro Animal Show

Асоціація свинарів України запрошує усіх наших друзів, колег, партнерів та тих, хто ще вагається, відвідати Міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show, що триватиме із 11 по 13 лютого 2014 у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна 2-Б, Київ, Україна.

Упродовж трьох виставкових днів на стенді Е 123 2-го павільйону усі зацікавлені в роботі Асоціації у спокійній робочій атмосфері зможуть поспілкуватися із її представниками та отримати повний об’єм необхідної інформації, котра дозволить бути у вирі останніх новин об’єднання.

Так, 11-го лютого відбудеться засідання Робочої групи із розвитку та регуляції галузі свинарства Департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України. В засіданні візьмуть участь представники Мінагрополітики, Асоціації свинарів України, юристи, підприємці.

Під час засідання Робочої групи розглянуть низку питань, що сприятимуть розвитку вітчизняного свинарства. Зокрема, члени робочої групи відзвітують про виконану роботу та сформулюють завдання на наступний період щодо виокремлених раніше напрямків роботи:

• дерегуляції та синхронізації із сучасними умовами виробництва і європейськими стандартами норм ДБН та ВНТП, екологічного та ветеринарного законодавства;
  • створення національної системи обліку і контролю племінних ресурсів України в галузі свинарства;
  • розробки і впровадження нового держаного стандарту оцінки та класифікації туш свиней.

Домовитися про зустріч із нами можна за електронкою — im@dykun.com.ua.

Будемо раді спілкуванню з вами!

Нагадаємо, що Асоціація свинарів України (АСУ) у квітні 2013-го виграла грант від проекту міжнародної технічної допомоги «Агроінвест в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) для реалізації «Проекту узгодження зі світовими стандартами законодавчо-нормативної бази, що регулює українське свинарство». Одним із завдань грантового проекту АСУ є «Створення постійно діючих робочих груп при МінАП із перегляду існуючих нормативно-правових актів, що контролюють галузь свинарства в Україні». Термін дії гранту: 20 місяців (від 23.07.2013 до 23.03.2015).

Довідка: «Агроінвест» — це п’ятирічний проект, що здійснюється за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку/Україна (USAID). Мета проекту — забезпечити технічну допомогу для сприяння економічному зростанню України шляхом підтримки розвитку сільськогосподарського сектору і сприяти збільшенню внеску України до міжнародних зусиль із забезпечення продовольчої безпеки. Проект реалізується відповідно до Угоди між Урядом України і Урядом Сполучених Штатів Америки про гуманітарне і техніко-економічне співробітництво від 07.05.1992 р. та через Фонд фінансування спеціальних напрямків діяльності (ФСН) надає фінансову допомогу обраним організаціям задля втілення спільно узгоджених проектів.