Телепрограма «Земля Подільська» в гостях у ТОВ «Серволюкс-Генетик»

Нещодавно до ТОВ «Серволюкс-Генетик» завітали журналісти з телепрограми «Земля Подільська» , яка виходить на каналі ВДТ-6 (Телерадіокомпанія «Вінтера») .Основне покликання програми «Земля Подільська» — висвітлення передового досвіду та актуальних проблем в галузі АПК, харчової та переробної промисловості, знайомство глядачів з новинками в технологіях, новітніми науковими розробками. Саме тому для створення сюжету, який транслювався 23 серпня 2015 року, був обраний ТОВ «Серволюкс-Генетик» як приклад успішного впровадження передового досвіду у племінному свинарстві.

Журналісти мали змогу поспілкуватися з головними спеціалістами та керівництвом підприємства, переконатися в якості племінних тварин під час їх відвантаження. Для них був проведений віртуальний тур основними цехами свинокомплексу. Окремим питанням стояв перехід на альтернативні види палива.

Також у відеосюжеті висловив свою думку щодо якості пропонованої генетики Андрій Гетя, в.о. зав. кафедри генетики, розведення і біотехнології НУБіП.

Запрошуємо вас до перегляду програми про ТОВ «Серволюкс-Генетик»! Відео за посиланням http://zp.vn.ua/nashi-siuzhety/video/pleminni-svyni-servoliuks-henetyk.html

Hypor — всесвітньовідома генетична компанія з розведення свиней, що входить до групи «HendrixGenetics».

Офіційним представником компанії Hypor в Україні є українсько-голландське підприємство ТОВ «Серволюкс-Генетик», яке знаходиться в с. Рожична Оратівського району Вінницької області.

ТОВ «Серволюкс-Генетик» — єдина в Україні ферма-нуклеус зі світовим рівнем селекційної та племінної роботи.

Виробники свинини мають змогу придбати на ринку України високоякісних племінних тварин найбільш прибуткової генетики світу з найвищим статусом здоров’я, а саме:

• чистопорідних кнурців та свинок породи Велика біла та Ландрас;
  • промислову гібридну свинку Hypor Libra F1;
  • термінальних чистопорідних кнурів Hypor Maxter (самий швидкоростучий П´єтрен у світі);
  • спермопродукцію від термінальних чистопорідних кнурів Hypor Maxter.

Також спеціалісти компанії надають професійний технічний супровід щодо утримання та покращення ефективності виробництва свинини.

Сергій Сапожнік, начальник відділу збуту ТОВ «Серволюкс-Генетик»
Тел.: 05001875 65, 097 915 20 40
E-mail:0500187565@rambler.ru
Олександр Гуменюк, старший менеджер відділу збуту ТОВ «Серволюкс-Генетик»