Свинокомплекс потужністю у 1250 свиноматок укомплектований двома поставками!

При тісній співпраці з компанією Imevia, компанія Hypor укомплектувала свинокомплекс на 1250 свиноматок у Франції. Дві поставки племінних тварин зі SPF-статусом здоров’я у&nb...

При тісній співпраці з компанією Imevia, компанія Hypor укомплектувала свинокомплекс на 1250 свиноматок у Франції. Дві поставки племінних тварин зі SPF-статусом здоров’я у спеціально обладнаному транспорті з Німеччини відбулися дуже вдало.

Ми закохані в свою роботу зі свинями і в людей, які їх вирощують! Обмін інформацією дозволяє поліпшити обслуговування наших клієнтів, так само як і пришвидшити прогрес у науці, технології та розвитку. Компанія Hypor вважає, що успіху найкраще досягати через побудову двосторонніх взаємовідносин з нашими партнерами у кожному аспекті нашої діяльності.

Маючи розгорнуту світову діяльність, Hypor спілкується мовою виробників свинини. Наші кваліфіковані експерти вважають своїм обов’язком допомагати покупцям задля забезпечення реалізації генетичного потенціалу тварин у показники продуктивності на фермі. Ми працюємо з нашими покупцями на основі відносин «one-to-one», що означає, що вони отримують усі переваги від наших знань та відповідальної роботи.

І для постійного розвитку ще більшої кількості методів та технологій, наші наукові експерти тісно співпрацюють один з одним та з передовими університетами та інститутами по усьому світу. Hypor вважає своїм обов’язком інвестувати у співпрацю як в головний інструмент покращення пропонованої продукції.

Компанія Imevia почала процес репопуляції (заміни стада). Як це відбувається та інтерв’ю з Христофом Шетелет (Christophe Chatelet) — представником компанії Imevia та Пітером Хейнріч (Peter Heinrichs) — представником компанії, яка займалася транспортуванням тварин, ви можете переглянути у відео.

Приємного перегляду!

Сергій Сапожнік, начальник відділу збуту ТОВ «Серволюкс-Генетик»
Тел.: 050018765, 097 915 20 40
E-mail:0500187565@rambler.ru