Найвигідніші депозити у Альфа-Банку

Напередодні новорічних та Різдвяних свят між представниками Асоціації свинарів України та керівництвом Альфа-Банку була розроблена ексклюзивна пропозиція для господарств-членів Асоціації свинарів України. Основною перевагою пропозиції є підвищена відсоткова ставка на депозит у національній валюті у розмірі 2% на весь термін вкладу при оформленні вкладу до 30 грудня 2011 року.

Спеціалісти Банку запропонують індивідуальні банківські рішення, базуючись на глибокому знанні українського ринку та міжнародних стандартах бізнесу, а також максимально привабливі умови обслуговування рахунків та розміщення коштів.

Завдяки високій кваліфікації банківських робітників та присутності підрозділів Альфа-Банку у всіх обласних центрах України гарантує високий рівень розрахунково-касового обслуговування вашого господарства та високу швидкість проходження платежів.

Депозитні продукти Альфа-Банку забезпечать підприємству додатковий гарантований вид розміщення в Банку тимчасово вільних грошових коштів.

До вашої уваги Альфа-Банк пропонує два продукти: «Депозит» та «Незнижуваний залишок».

Відсоткові ставки на вище вказані продукти (кошти можуть розміщуватись і на інший термін) представлено у таблиці

ВалютаТермін розміщення

(без підвищеної відсоткової ставки)

2 тижні3 тижні1 місяць2 місяці3 місяці
UAH 10% 12% 21,5% 12,5% 22%

Крім того, представники банку готові взяти до уваги усі побажання і зауваження та запропонувати індивідуальні умови і нестандартні схеми співпраці.

Наша довідка: Альфа-Банк входить у 10-ку найкрупніших банків і являється одним із лідерів обслуговування корпоративних клієнтів України, серед яких ведучі компанії у різних галузях економіки. Співробітництво банку з підприємствами агропромислового комплексу є пріоритетом розвитку Альфа-Банку в поточному та майбутньому роках.

Контантні дані:

корпоративний блок управління по роботі з АПК
Людмила Завадська
+38(050) 448 6617