Кращий кнур породи Ландрас, піраміди Hermitage Genetics, виведений у нуклеусному стаді Глобино

Хороша новина для спеціалістів компанії ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс». Щомісячний перевірочний аудит всіх кнурів компанії Hermitage, які стоять на станціях штучного запліднення по всьому світі, виявив, що кнур UAAAL0318 (UILU) є найкращим високопродуктивним кнуром породи Ландрас у світовій піраміді розведення породи Ландрас Hermitage. Цей кнур знаходиться на нуклеусному стаді компанії «Глобинський свинокомплекс». Його селекційний індекс — 257 MLI.

Племінна цінність цього кнура підтверджена багатьма виробничими циклами на підприємстві, продуктивністю його дочок, які дають потомство у стаді «Глобинського свинокомплексу», та продуктивністю всіх його родичів по всьому світі. Поряд з високими показниками по Народжених живими поросят, дочки цього хряка характеризуються високою молочністю та збереженістю поросят.

Це великий успіх для всієї команди працівників як «Глобинського свинокомплексу», так і Hermitage Genetics.

Такі події можливі завдяки використанню Програми Розведення в Закритому стаді від компанії Hermitage з використанням технології BreedDirect (удосконалена версія BLUP). BreedDirect — постійно (7/24) оцінює племінну цінність тварин у стаді своїх клієнтів. Програма відбирає найкращих тварин (по відношенню до всієї піраміди Hermitage) для формування пар в наступному паруванні з метою збільшення генетичного потенціалу стада. Разом з програмою підбору пари та постійним генетичним моніторингом стада програма BreedDirect дозволяє фермеру максимізувати генетичне удосконалення, уникнути інбридингу і, найголовніше, зосередитися на збільшенні прибутковості.

Програма BreedDirect доступна для використання на всіх фермах в Україні, щоб в залежності від умов допомогти поліпшити прибутковість.

Hermitage Genetics та програма BreedDirect — Прямий Доступ до Передової Генетики

Агент з продажу компанії Hermitage Genetics в Україні
Геннадій Чернецький