GENUS та HERMITAGE GENETICS домовилися про стратегічне партнерство

Genus plc — світовий лідер у царині генетики тварин, та Hermitage Genetics — одна з найстаріших свинарських компаній Європи, раді оголосити про підписання угоди щодо укладення стратегічного партнерства, що охоплює поставку генетики свиней на декілька ринків.

Компанія PIC, яка входить до свинарського підрозділу Genus, придбає генетичні права та інтелектуальну власність компанії Hermitage. У свою чергу, Hermitage отримає стратегічну роль у системі поставок та стане партнером для збуту. Крім того, PIC налагодить постійні відносини з клієнтами Hermitage в різних географічних регіонах, включаючи Росію, США та кілька європейських країнах. Угода залежить від ряду умов, які, як очікується, повинні бути виконані до кінця березня 2017 року.

Партнерство об’єднує спеціальні знання в області генетики та якості від PIC, а також систему поставок Hermitage з високими стандартами ведення бізнесу. Це поєднання дозво

лить зміцнити здатність PIC поставляти генетичне поліпшення в Європі та забезпечувати клієнтів PIC та Hermitage першокласною генетикою та оптимальними технічними і ветеринарними послугами.

Hermitage Genetics заснована у 1958 році в Ірландії і є однією з найстаріших свинарських та генетичних компаній в Європі. Впродовж багатьох років компанія Hermitage перетворювалася в мультинаціональну свинарську племінну компанію, яка обслуговує виробників свиней у Європі та на міжнародних ринках племінним поголів’ям з високим статусом здоров’я. Інфраструктура компанії Hermitage включає в себе нуклеусні ферми та кнурівники в Ірландії та у всій Європі, а також підприємства-мультиплікатори партнерів на ключових міжнародних територіях.

Коментуючи угоду, Карім Бітар, виконавчий директор Genus, зауважив:

«Партнерство з компанією Hermitage ідеально підходить до нашої стратегії у свинарстві. Воно забезпечить Genus можливість прискорення генетичного поліпшення шляхом комбінування генофондів PIC та Hermitage. Крім того, сильна система поставок Hermitage та команда, орієнтована на надання послуг клієнтам, зміцнить нашу здатність обслуговувати свинарів ефективно та надійно».

Нед Нолан, власник Hermitage, додав:

«Це хвилюючий крок для компанії Hermitage, оскільки ми об’єднуємо сили з глобальним новатором в нашій галузі. Наше партнерство з PIC дозволить подальше використання генофонду Hermitage для надання покращеної генетики нашій глобальній клієнтській базі. Компанія Hermitage розділяє цінності PICв дослідженні генетичного поліпшення для клієнтів, і ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з командою PIC».

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за контактами:

Genus

Karim Bitar, виконавчий директор

Stephen Wilson, Фінансовий директор групи

Tel: +44(0)1256 345970

Buchanan Обєднане Королівство

Charles Ryland /Vicky Hayns

Tel: +44(0)207 466 5000

Investec Ірландія

Tommy Conway

Це оголошення можна знайти на веб-сайті Genus — www.genusplc.com

Довідка

Компанія Genus створює прогрес в розведенні тварин та генетичне поліпшення шляхом застосування біотехнології та продає удосконалену продукцію для тваринництва та виробників продуктів харчування. Технологія компанії може бути застосована для усіх видів поголів’я і наразі комерціалізована Genus у секторах виробництва молочних продуктів, яловичини та свинини.

Genus робить продажі в сімдесят країн по всьому світі під торгівельними марками «ABS» (молочна та м’ясна худоба) та «PIC» (свині) та охоплює спермопродукцію та племінних тварин з відмінною генетикою для тих тварин, які в даний час у виробництві. Тварини клієнтів Genus виробляють потомство з більшою ефективністю виробництва та якістю і використовують їх для забезпечення глобальної молочної і м’ясної системи поставок.

Конкурентні переваги Групи компаній були створені за рахунок прав власності та контролю над запатентованими лініями племінних тварин, використанням біотехнології для їх поліпшення та своєї глобальної системи поставок, технічного обслуговування та мережі продажів та дистрибуції.

Зі штаб-квартирою в Basingstoke, Великобританія, компанії Genus працюють в тридцяти країнах на шести континентах з науково-дослідними лабораторіями, розташованими в місті Медісон, штат Вісконсін, США.

Hermitage Genetics була заснована в 1958 році сім’єю Нолан. Племінні лінії Ландрас та Велика Біла були закуплені у різних державах, а потім були удосконалені та відібрані за підтримки ірландських державних центральних станцій тестування в 60-х, 70-х та 80-х роках. Впродовж останніх 30 років компанія Hermitage Genetics розширила свої лінії Ландрас, Велика Біла, Дюрок, П’єтрен та Максгро, стаючи племінною компанією, яка присвячена ефективному прибутковому свинарству в усьому світі. Висококласні виробничі потужності Hermitage підтримують клієнтів по всій Європі, Північній Америці та Азії.

Компанія Hermitage розробила науково обґрунтовану програму розведення, яка призводить до генетичного прогресу, фокусуючись на показниках, які мають важливе економічне значення для виробника свиней. Наразі Hermitage проводить тестування більше 30000 свиней на рік щодо ефективного росту пісного м’яса, а також збір даних від більш ніж 22000 чистопородних свиноматок на рівні генетичного нуклеусу. Ці дані аналізуються запатентованим програмним забезпеченням Hermitage BreedDirect BLUP та пропонуються компанією Hermitage клієнтам через он-лайн портал даних.

Hermitage Group отримала консультаційні послуги по угоді від компанії Investec Corporate Finance, яка розміщена в Дубліні.

Нагадуємо, Hermitage Genetics пропонує високоякісну генетичну продукцію, яка отримала всесвітнє визнання у більш ніж 36 країнах світу, зокрема:

1. Елітний молодняк з високим статусом здоров’я (GGP/GP порід Ландрас та Велика Біла по материнським лініям і Максгро, П’єтрен, Дюрок, Хайрок та ДМ по термінальним лініям) з Ірландії, Німеччини та України.
  2. Високопродуктивні гібридні свинки F1 з репродукторів в Україні, Ірландії та Німеччині.
  3. Спермопродукція — свіжа та заморожена (Україна, Ірландія та Англія).
  4. Програми розведення Hermitage BreedDirect BLUP для закритих стад, створені за індивідуальними вимогами клієнтів.
  5. Генетичний моніторинг за допомогою програми Hermitage BreedDirect BLUP.

Агент з продажу компанії Hermitage Genetics в Україні

Геннадій Чернецький