«Ефективний менеджмент відділу опоросу та дорощування» у Школі Сучасного Свинарства!

«Що відрізняє нас від інших? Наша відповідальність!» — головний девіз компанії Hypor. Команда ТОВ «Серволюкс-Генетик» як офіційний і єдиний представник компанії Hypor в Україні постійно забезпечує своїх клієнтів та партнерів технічною підтримкою. В її рамках відбуваються заняття у Школі Сучасного Свинарства.

25 травня відбулося чергове заняття у Школі Сучасного Свинарства, яка працює на базі племінного свинокомплексу ТОВ «Серволюкс-Генетик». Темою семінару стала організація роботи у відділі опоросу та дорощування, тому що саме від якості поросят, отриманих тут залежить подальша продуктивність відгодівельних свиней. На семінарі представили дві презентації, одна з них була присвячена цеху опоросу, друга — дорощуванню. У презентаціях були зібрані практичні матеріали з 5 ферм — двох українських та трьох європейських. Матеріал був підкріплений великою кількістю фотографій. Особлива увага була приділена організації годівлі, поросят і свиноматок. Але не менш детально було розглянуте питання напування свиноматок, як інструменту збільшення молочної продуктивності.

У практичній частині семінару розглядалися різні схеми годівлі свиноматок, аналізувалися основні помилки, які допускають при роботі з лактуючими свиноматками та підсисними поросятами. Частина семінару була присвячена правильному використанню інструментів та вибору обладнання для цих відділень. У ході заняття присутні могли отримати відповіді на всі запитання.

Наприкінці заняття усі учасники отримали сертифікати про участь, фото на згадку, матеріали презентацій та рекомендації Hypor щодо роботи з ремонтними свинками та годівлі поросних та лактуючих свиноматок двома видами раціонів — з високим та низьким вмістом енергії.

Учасники високо оцінили практичність матеріалу.

До наступних зустрічей у Школі Сучасного Свинарства!

Зареєструватися та отримати детальнішу інформацію можна за контактами:

Пилипець-Романюк Вікторія Данилівна, головний технолог ТОВ «Серволюкс-Генетик»
Тел.: (050) 040 78 21, (068) 842 84 88
E-mail: servolux.genetics@gmail.com