Другий регіональний ветсемінар від «ДК-Вет» спільно із MSD Animal Health

23-го жовтня на базі Головного управління агропромислового розвитку ОДА м. Тернопіль успішно пройшов другий безкоштовний регіональний ветеринарний семінар, ініційований Асоціацією свинарів України та компанією «ДК-Вет».

Цього разу ветеринарам запропонували дві теми, що здобули найбільший інтерес при опитуванні, проведеному організаторами: «Респіраторний симпотомокоплекс: диференціальна діагностика легеневих хвороб свиней», яку детально розкрив к.в.н., консультант із питань ветеринарії Віталій Піотрович (провідний спеціаліст компанії, що підтримала захід — MSD Animal Health), та «Фактори впливу на запліднюваність і плодовитість свиноматок» від к.в.н. Олександра Бабаня, доцента Білоцерківського національного аграрного університету.

Кожна із розглянутих тем викликала неабиякий інтерес учасників, тому жвава дискусія та обмін досвідом не вщухали впродовж усього семінару.

Хоча на захід завітали не всі запрошені ветеринари, організатори переконані, що як і під час першого семінару (8-го серпня 2012-го) вони досягли основного завдання — об’єднали вузьке коло спеціалістів із однієї місцевості і забезпечили ефект круглого столу.

Серед п’ятнадцяти учасників заходу були як представники господарств-членів АСУ, так і тих, що зацікавлені у співпраці із асоціацією.

Враження учасників одностайне: формат заходу, професіоналізм лекторів та дружня атмосфера дозволили отримати максимум відповідей на питання, які давно цікавили, та практичні поради щодо окремих ветеринарних аспектів.

Наступний незалежний безкоштовний регіональний ветеринарний семінар, що розкриє теми, найцікавіші для практикуючих ветеринарів, Асоціація свинарів України, ТОВ «ДК-Вет» та провідні ветеринарні компанії планують провести вже наприкінці листопада у Черкаській області — слідкуйте за анонсами!

Наша довідка: ТОВ «ДК-Вет» — компанія, що спеціально створена для забезпеченння господарств Асоціації свинарів України та Асоціації виробників молока України гарантовано якісними ветеринарними препаратами й інвентарем від провідних ветеринарних компаній, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Асоціації свинарів України