Добробут тварин від Hypor

Для компанії Hypor добробут тварин і шанобливе ставлення до працівників та клієнтів має однакову важливість. Саме тому вона впровадила систему Code-EFABAR. Що таке Code-EFABAR?...

Що таке Code-EFABAR?

Code-EFABAR — це добровільна система заходів, спрямованих на покращення добробуту та відповідальне ставлення до тварин у процесі виробництва продукції тваринництва. Важливою частиною цього є і екологічна раціональність та виробництво здорових продуктів харчування. Відповідно до цієї системи, племінні організації демонструють, що вони сприяють розвитку та підтримці екологічного, раціонального майбутнього.
Компанія Hypor очолює ланцюг виробництва продуктів харчування. Її головне завдання — забезпечити своїх клієнтів здоровим племінним поголів’ям, яке дозволить їм виробляти продукцію, зважаючи на екологічну раціональність.

Система Code-EFABAR створювалася для впровадження компаніями, які займаються племінним тваринництвом. Вона включає в себе практичні рекомендації та методи, які допомагають зробити виробництво продукції тваринництва екологічно раціональним та збалансованим, при цьому покращуючи прозорість процесу виробництва продуктів харчування для широких мас населення. Ця система заснована на практичних доробках, які забезпечують оптимальну безпеку продуктів харчування та здоров’я населення, здоров’я тварин та їх благополуччя, ефективне використання ресурсів, зниження впливу на навколишнє середовище та якість виробленої продукції.

Особлива гордість — компанія Hendrix Genetics нещодавно розробила оновлення системи Code-EFABAR.

Хочете знати більше про систему Code-EFABAR?
Завітайте на сайт: www.responsiblebreeding.eu

Офіційний представник генетики Hypor в Україні — ТОВ «Серволюкс-Генетик».

Це єдина в Україні ферма-нуклеус зі світовим рівнем селекційної та племінної роботи.

Виробники свинини мають змогу придбати на ринку України високоякісних племінних тварин найбільш прибуткової генетики світу з найвищим статусом здоров’я, а саме:

• чистопорідних кнурців та свинок породи Велика біла та Ландрас;
  • промислову гібридну свинку Hypor Libra F1;
  • термінальних чистопорідних кнурів Hypor Maxter (самий швидкоростучий П´єтрен у світі);
  • спермопродукцію від термінальних чистопорідних кнурів Hypor Maxter.

Також спеціалісти компанії надають професійний технічний супровід щодо утримання та покращення ефективності виробництва свинини.

Сергій Сапожнік, начальник відділу збуту ТОВ «Серволюкс-Генетик»
Тел.: 050 018 765, 097 915 20 40
E-mail0500187565@rambler.ru
Сайтwww.hypor.ua