Biochem: зареєстрована нова біоефективна фітаза Акстра™ PHY

Компанія Biochem повідомила про реєстрацію нового фітазного продукту на території України — біоефективної фітази Акстра™ PHY (Buttiaxella). Вона володіє виключно високою активні...

Вона володіє виключно високою активністю у верхніх відділах травного тракту тварин, забезпечуючи максимальне розщеплення фітатів і швидке вивільнення не тільки фосфору, а й інших поживних речовин (наприклад, амінокислот і енергії).

Активність фітази Buttiauxella при pH 4,0 майже удвічі вища, ніж при pH 5,5 (рівні, при якому стандартизована активність промислових фітаз), а також значно вища, ніж інші аналогічні продукти. У порівнянні з фітазами E.coli нова фітаза Butiaxella на 20% ефективніша у вивільненні фосфору і кальцію, а щодо засвоєння енергії і амінокислот — на 30%.

Технологічні переваги продукту перед існуючими аналогами:

• Висока біоефективність препарату і його здатність швидко знижувати антипоживні властивості фітатів і підвищувати засвоєння поживних речовин, вивільняти фосфор, амінокислоти й енергію.
  • Економія (крім фосфору) поживних речовин у раціонах з високим рівнем фітатів при застосуванні підвищеної норми введення препарату.
  • Надійні матричні дані для різних раціонів, видів і вікових груп тварин.
  • Термостабільність до 95 °C.
  • Підвищення всмоктування натрію, а значить протеїну, глюкози і поживних речовин з кишечника, що позитивно впливає на прирости, особливо при нормах введення понад 500 FTU.

За додатковою інформацією щодо нового фітазного препарату Акстра™ PHY, його властивостей, способу дії, а також матричних значень пропонуємо звертатися до компанії ТОВ «Біохем Україна» — офіційного представника компанії Danisco Animal Nutrition (частина компанії DuPont) в Україні.

ТОВ «Біохем Україна»
м.Київ, вул.Козацька,120/4