АСУ проводить семінари із годівлі

Упродовж наступних двох тижнів Асоціація свинарів України (АСУ) проведе три одноденних семінари із годівлі свиней у трьох регіонах: 7 жовтня — Дніпропетровська обл., 9 жовтня — м. Черкаси, 14 жовтня — Львів.

Кращі українські експерти на семінарі розкажуть про:

— правильний розрахунок раціонів;

— ризики, які потрібно враховувати на кожному етапі вирощування поголів’я;

— альтернативні джерела білка у раціоні;

— особливостей рідкої годівлі.

Програма заходів

Заходи відбудуться за підтримки Проекту USAID Агроінвест.

Для господарств членів АСУ ― участь у семінарі безкоштовна! Але ми готові ділитися знаннями із усіма, кому цікаво. Будемо раді, якщо ви долучитеся до нас. Після семінару можна буде поспілкуватися у неформальній атмосфері.

P. S. Також ми анонсуємо решту наших семінарів до кінця року:

1. Семінари «Бюджетування та управлінський облік у свинарстві» — листопад
  2. Ветеринарні семінари — грудень.

Асоціація свинарів України — неприбуткова, добровільна організація. Дата створення —14 липня 2011-го. Наразі АСУ об’єднує 28 господарств, маточне поголів’я яких становить 30% від загальнодержавних обсягів. Основною ціллю Асоціації є захист прав та інтересів підприємств у галузі свинарства, досягнення світових стандартів виробництва продукції завдяки впровадженню сучасних технологій.

Нагадаємо, що у квітні 2013-го АСУ виграла грант від проекту міжнародної технічної допомоги «Агроінвест в Україні», який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), одним із завдань якого є «Створення постійно діючих робочих груп при МінАПП із перегляду існуючих нормативно-правових актів, що контролюють галузь свинарства в Україні». Термін дії гранту: 20 місяців (від 23.07.2013 до 23.03.2015).