Асоціація свинарів України святкує День народження!

Сьогодні три роки від дня офіційної реєстрації Асоціації свинарів України. За такий короткий період АСУ вдалося реалізувати чимало важливих завдань: насамперед, об’єднати небайдужих до розвитку галузі та стати її рушійною силою.

Ідея створення нового дієвого об’єднання виробників свинини належить господарствам-членам асоціації та бере початок із простого бажання обмінюватися досвідом, ділитися досягненнями, обговорювати шляхи розв’язання проблем. Ініціаторами зустрічей, перші з яких відбулися навесні 2010 року на базі самих господарств, виступили вісім підприємств.

Нині Асоціація свинарів об’єднує уже майже 30 підприємств. Серед них і лідери галузі, які вже не перший десяток років працюють у галузі, і зовсім нові.

Кожен крок, здійснений Асоціацією свинарів України, націлений на збереження та подальший розвиток українського свинарства, як провідної галузі сільського господарства.

Шановні колеги! Будьте такими ж успішними та закоханими в свою Працю й у майбутньому!