4500 свиней генетики Hypor експортовані до Мексики

Компанія La Fortuna (входить до групи компаній «Avigrupo») задля збільшення своєї присутності на мексиканському ринку, знову об’єднує свої зусилля з компанією Hypor. Компанія Hypor експортувала гібридних свинок Hypor Libra F1 з мультиплікаторів на сході Канади. Племінне ядро (GGP —свиноматки) постачалося з нуклеусних ферм Hypor у Саскачевані (Канада).

Компанія La Fortuna (входить до групи компаній «Avigrupo») є клієнтом, у якого частину селекційної піраміди складає генетика Hypor (5000 свиноматок). Задоволені результатами, вони вирішили значно розширитися та поставити на нові ферми генетику Hypor.

Тварини, поставлені до Мексики, є частиною поставки у 11 000 свиней з високим статусом здоров’я. Ця поставка буде повністю виконана у найближчий місяць. Загальна кількість тварин, яка буде експортована у цьому році до Мексики, орієнтовно складе більше ніж 16000 голів.

Ця ферма буде працювати за системою Biohypor під спостереженням Hypor та Nutriservicios (дилер Hypor у Мексиці). На комплекс буде постачатися сперма зі станції штучного осіменіння Nutriservicios на 400 кнурів (ексклюзивна станція Hypor, яка розташована у штаті Тлакскала, Мексика).

Офіційний представник генетики Hypor в Україні — ТОВ «Серволюкс-Генетик».

Це єдина в Україні ферма-нуклеус зі світовим рівнем селекційної та племінної роботи.

Виробники свинини мають змогу придбати на ринку України високоякісних племінних тварин найбільш прибуткової генетики світу з найвищим статусом здоров’я, а саме:

• чистопорідних кнурців та свинок породи Велика біла та Ландрас;
  • промислову гібридну свинку Hypor Libra F1;
  • термінальних чистопорідних кнурів Hypor Maxter (самий швидкоростучий П´єтрен у світі);
  • спермопродукцію від термінальних чистопорідних кнурів Hypor Maxter.

Також спеціалісти компанії надають професійний технічний супровід щодо утримання та покращення ефективності виробництва свинини.

Сергій Сапожнік, начальник відділу збуту ТОВ «Серволюкс-Генетик»
Тел.: 050 018 765, 097 915 20 40
E-mail0500187565@rambler.ru
Сайтwww.hypor.ua