Компанія «Agravis» залишається найбільшим виробником комбікорму для свиней в Німеччині

Компанія Agravis Raiffeisen AG, штаб-квартира якої знаходиться у місті Мюнстер, знову підтвердила свій статус найбільшого виробника комбікормів у Німеччині.  За даними Асоціації свинарів Німеччи...

За даними Асоціації свинарів Німеччини,  за останні два роки компанія збільшила обсяги виробництва на 77% —  до 1,5 млн тонн.

Друге місце займає компанія Deutsche Tiernahrung Cremer, а третє — Bröring з обсягом виробництва у 850  та з 670 тис. тонн відповідно.

Десять найбільших виробників комбікормів володіють 55,6% ринку країни, що минулого року сягнуло 10 млн тонн. Всі виробники прешої десятки фіксують ріст виробництва з 2009-го року.

Десятка найбільших виробників комбікормів для свиней

(43,4% з 9,96 млн т)

Місце

Назва підприємства

Доля ринку

Agravis Raiffeisen AG

Deutsche Tiernahrung Cremer

Bröring

HaGe Kiel

ForFarmers

GS Agri

Fleming & Wendeln

ATR Landhandel

Rothkötter

LBD Damme

Інші

(За даними Асоціації свинарів Німеччини, ISN)

Наша довідка:
Майже 150 років концерн AGRAVIS Raiffeisen AG працює на сільськогосподарському ринку Німеччини, займаючи на ньому за деякими видами продукції від 60 до 70%. Досвід найбільшого німецького виробника комбікормів свідчить про те, що тільки орієнтир на найвищі стандарти гарантує вражаючі виробничі результати.

На території України повний супровід продажів концерну AGRAVIS Raiffeisen AG забезпечує ТОВ «Агравіа АГ», що за кілька років існування завоювала повагу та довіру своїх клієнтів.

Наші контакти:
ТОВ «Агравіа АГ»