Компанія HOG SLAT запрошує відвідати стенд на виставці «Agro Animal Show 2018»

«ХОГ СЛАТ Україна» запрошує відвідати стенд компанії на ключовій виставці промислового тваринництва і птахівництва Agro Animal Show 2018. Вашій увазі будуть представлені нові...

Вашій увазі будуть представлені нові та перевірені рішення з утримання, годівлі, напування свиней, створення мікроклімату.

Серед цьогорічних прем’єр — кормові бункери, годівниці з новою системою регулювання подачі корму та приводи клапанів.

Всі бажаючі зможуть отримати консультації фахівці щодо продукції та послуг HOG SLAT в Україні.

Нагада'мо, в цьому році виставка Agro Animal Show 2018 проводиться 21-23 лютого в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський пр-т, 15).

Стенд компанії знаходиться в павільйоні № 1 (вхід 1А).

HOG SLAT, Inc. — американська корпорація з 49-річною історією, один зі світових лідерів на ринку обладнання для промислового свинарства і птахівництва. Досвід компанії ґрунтується на виробництві свинини на власних потужностях замкненого циклу (станом на 2017 рік — 27 тисяч свиноматок). Пропоновані технологічні рішення створені для зниження собівартості виробництва та максимально швидкої окупності інвестицій.

Контактна інформація
Тел.: (067) 446-01-01